February 08, 2012

Essence -Vampires Love - Hunt Me If You Can

Tento lak som dostala na Vianoce ...vtedy som si povedala hmm ďalší čierny lak ...nechápte ma zle čierne laky milujem teda ak nepočítame tú moju ružovú závislosť ...ale toto vlastne nieje čisto len čierny lak , je taký skôr čierny s sivo strieborným shimmerom...

Prvý krát som ho lakovala hneď v ten deň ako som ho dostala a poviem vám nikdy viac ...teda robili sa na ňom hrudky a bublinky ...no hrôza.
Ale dnes som si povedala, že mu dám znova šancu ...a viete čo on je skvelý, krásne hladko sa lakuje a ešte krajšie schne ....asi mi ho niekto musel vymeniť ...alebo som to ja na prvý krát nezvládla ....

No vlastne od dneská ho milujem ...a ďakujem za darček ...pretože ja som okolo neho chodila v drogerií hodne dlho hovoriac si ..." hmm ďalší čierny lak "

Essence - Hunt Me If You Can
Essence - Hunt Me If You Can
BASE COAT
2 COATS OF HUNT ME IF YOU CAN

5 comments:

  1. na takovýhle lak mám občas taky náladu..je krásný!:)

    ReplyDelete
  2. Já jsem si ho nekoupila, protože jsem se bála, že ty třpytky se na nehtu v té černé utopí, takže mám jeho červenovínovou sestřičku;-)

    ReplyDelete
  3. ja okolo neho stále len chodím :)

    ReplyDelete
  4. Abych řekla pravdu, mně se nelíbí, já když už černou, tak čistě krémovou... :/

    ReplyDelete
  5. So nice!!

    I am hosting Boticca.com giveaway currently, where you can win $100 worth of jewelery and bags...Just click the link below...I'll wait for you there :)

    Enter Boticca.com giveaway and win $100
    ♡ StylishByNature.com

    ReplyDelete

Thank you ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...